Gira

Gira maakt jouw badkamer comfortabeler, veiliger en energiezuiniger door het toepassen van slimme technieken. Gira’s bekroonde schakelaarprogramma’s met veeleisende designs vormen het perfecte kader voor het integreren van diverse oplossingen. Ontsluit de mogelijkheden van jouw badkamer!

Een bewegingsmelder, een led-oriëntatielicht en een contactloze schakelaar in een? Dat is de Gira Sensotec LED! De schakelaar ziet wanneer je langsloopt en schakelt een mild, instelbaar licht in – vanuit de schakelaar! Wanneer je de badkamerverlichting aan wilt zetten, doe je dat met een simpel gebaar dat tot op vijf meter afstand gedetecteerd wordt. Dit alles krijg je in een schitterend strak design dat mooi vlak op je badkamermuur te monteren is.

Ontdek Gira in een van de showrooms

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar een Bad in Beeld showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Muziek in je badkamer met de Gira radio

Trendy vormen als blikvanger

Veiligheid in je huis met Gira oriëntatieverlichting

Kies uit een van de vele schakelmaterialen

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen