Inti Bath

Een luxe afgewerkte doorspoelknop van Inti Bath maakt elke toilet of badkamer compleet. De knoppen zijn nauwkeurig afgestemd op het meest populaire doorspoelsysteem dat momenteel op de markt is. De bedieningspanelen van Inti Bath zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor ze een luxueuze uitstraling bieden.

Over Inti Bath

Inti Bath is een nieuw initiatief van een groep sanitairspecialisten met jarenlange ervaring in de branche. Het bedrijf blijft voortdurend zoeken naar innovatieve manieren om meer comfort en luxe te brengen in sanitaire voorzieningen. Inti Bath is gespecialiseerd in het ontwerpen, innoveren en produceren van op maat gemaakte RVS drukpanelen. Het bedrijf onderscheidt zich door unieke vormen en het ontwerp van drukplaten.

Inti Bath Bedieningspanelen

Een Inti Bath bedieningspaneel vormt de perfecte finishing touch voor elke badkamer of toilet. De geavanceerde panelen bieden volledige controle over de functies van het bad, zoals watertemperatuur, waterdruk en massagejets. De bedieningspanelen van Inti Bath zijn eenvoudig te installeren en zeer gebruiksvriendelijk. Op deze manier wordt de badkamer een plek waar men in alle rust en een aangename ambiance kan vertoeven.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen