Over Particolare

Als u op zoek bent naar mogelijkheden om uw badkamer, keuken, tegels en natuursteen te upgraden – dan is een bezoek aan onze uitgebreide showroom nabij Sint-Michielsgestel op zijn plaats! Ons ervaren team van professionals staat klaar om je te helpen de perfecte oplossing te vinden.

Bij ons werken installateurs die hun vak verstaan met specialismen op het gebied van keukens, badkamers, tegels en natuursteen bij elkaar gebracht in een prachtige 1800m2 showroom op de Bedrijvenweg 11, in Sint Michielsgestel.

Badkamer showroom

Als u bij Particolare badkamers binnenstapt vindt u een variëteit aan badkameropstellingen zodat u van de ene sfeer in de andere kunt lopen. Alle bekende merken sanitair, kranen, badmeubels en verwarmingsmaterialen worden hier getoond. Wij hebben ook een royaal aanbod aan douche- en badonderdelen, natuurlijk direct voorzien van passend tegelwerk. Zo’n mooi totaalbeeld vergemakkelijkt uw keuze vanzelfsprekend.

Tegels

Particolare Tegels is het al jaren bekende adres in Sint-Michielsgestel voor het verfraaien van zowel de vloer als de wanden van badkamer, keuken, woonkamer, hal, of serre. Voor alle locaties zijn talloze mogelijkheden aanwezig. Groot is het assortiment natuursteen, maar ook de aanwezige collectie vloer- en wandtegels mag gezien worden.

Keukens

Kiest u voor Particolare keukens dan bent u verzekerd van een leverancier waar kwaliteit, service en prijs nog steeds samen gaan. Van massief houten fronten tot mdf in kleur gespoten of hoogglans greeploze fronten, alles is mogelijk om uw keuken idee vorm te geven.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen